Tovább olvasom" /> Tovább olvasom" />

Házirend

Apartmanjainkat és szolgáltatásainkat sok éves tapasztalataink alapján úgy alakítottuk ki hogy  Vendégeink otthon érezzék magukat.
Ennek érdekében azonban nem csak adunk, de megkérjük Önöket, hogy figyeljenek egymásra, a környezetükre, és az apartmanokban lévő berendezési és felszerelési tárgyakra is, hogy az Önök utána érkező vendégek is ugyanazt a színvonalat és minőséget kapják, mint amit Önöknek nyújtottunk.

Apartmanjainkban a vendégeink önellátóak. Mindenhol jól felszerelt, gépesített konyha van, ahol a szükséges tárgyak rendelkezésre állnak (főzőlap, sütő, edények, étkészlet, hűtő, kisebb konyhai gépek, kávéfőző, vízforraló).
Érkezéskor kérjük a bejelentőlapot kitölteni, valamint a szobaleltárt áttekinteni, s teljességét aláírásukkal igazolni.

A lakás bérlésekor kauciót nem kérünk, azonban az esetleges károkat vagy a hiányzó eszközök értékét sajnos kénytelenek vagyunk a számlájára terhelni.

Vendégeinket tiszta és jól karbantartott apartmanokban várjuk!

A magas színvonalú kiszolgálás érdekében kérjük, az alábbi időpontokat tartsák be:

Érkezés 14.00 óra után,

Távozás 11.00 óra előtt.

 

Az ettől eltérő időpontokat kérjük, előre jelezzék.

Korai érkezés esetén talán a szobát nem fogjuk rögtön rendelkezésre bocsátani, előre nem egyeztetett, 11:00 óra utáni kiköltözés esetén azonban jogosultak vagyunk még egy éjszakát terhelni a Vendég számlájára.

Apartmanjaink nem dohányzók, így kérjük vendégeinket, hogy csak a kertben, a kijelölt helyeken dohányozzanak, a cigaretta csikkeket pedig mindenképp az arra rendszeresített hamutartókba dobják. – Ennek megszegése 150 Euró büntetést von maga után.

A lakást kitakarított állapotban, ágyneművel, törölközővel, konyhai textíliával, folyékony szappannal és  mosogatószerrel  bocsátjuk rendelkezésére, valamint az ár tartalmazza a végtakarítást is.

Ezen felül igény szerint további feltöltésre, illetve takarításra is van lehetősége, mely igényüket kérjük minden reggel 10 óráig a   helyszínen jelezni.

Árak:

Extra takarítás: 15 Euro/alkalom

Törölköző csere: 3 Euro

Ágyhúzás:  8 Euro/fő/alkalom, mely a törölköző cserét, a tisztítószer és WC papír feltöltést is magában foglalja.

Az apartmanok előtti közös térben vendégeink rendelkezésre állnak eszközök ( mint pl. mosógép, szárítógép, vasaló…) , melyek használatáért extra költséget nem számolunk fel, kérjük azonban, vigyázzanak rájuk, és használat után helyezzék újra a helyükre.

Az apartmanokban, a hozzájuk tartozó közösségi és közös használatra szolgáló helyiségekben, valamint a telek teljes területén napszaktól függetlenül tartózkodjon minden, mások nyugalmát zavaró magatartástól és tevékenységtől.

Fenntartjuk magunknak a jogot szolgáltatásaink mindenkori elszámolására, beleértve a tartózkodás alatti közbenső elszámolásra.is.

Háziállat az apartmanjainkba alapvetően nem hozható be.

Bármilyen további kérdésük, kérésük esetén készséggel állunk rendelkezésre.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk.