Tovább olvasom" /> Tovább olvasom" />

Mit hol talál?

Kilépve az épületből szinte minden szükséges szolgáltatás gyalogos távolságon belül elérhető, azonban a busz- és a villamosmegállók közvetlenül a ház előtt találhatóak, így a városközpont, a metróvonalak, a Citadella, a Budai Várnegyed, de ugyanígy a pesti oldalon a Hősök tere a Vajdahunyad várral, az Andrássy út, a városközpont,- ahogy a többi budapesti látnivaló is -, könnyedén megközelíthetőek.

Az esti szórakozás kedvelőinek is ideális, hiszen két éjszakai buszjárat is megáll a közelben: a 908-as járattal a pesti oldal, míg a 960-as busszal a budai oldal egész éjjel megközelíthető.

Gyalogtávra található a Mom Park bevásárlóközpont, de még közelebb az OMV kút, ahol a nap 24 órájában nyitva tartó Spar Express áll rendelkezésre, valamint ugyanitt van egy Nemzeti Dohánybolt is. Igy a váratlan helyzetek is könnyedén megoldhatók.

Az apartmanjainktól néhány lépésre fekvő Kongresszusi központba érkező üzletemberek számára is ideális szálláshely, hiszen kikapcsolódásukhoz jobban biztosítja az otthon kényelmét és melegét mint egy szálloda, viszont adott esetben az ingyenes internet-szolgáltatásunkkal az esti munka is lehetővé válik. Mozgást igénylő vendégeink részére nem csak a saját hatalmas kertünk, a szomszédos Gesztenyés-kert és a Testnevelési Egyetem, a hozzá tartozó Koltai György Sportközponttal és a kiépített futópályájával áll rendelkezésre, hanem a MOM Sport is a több medencés uszodájával, Szaunákkal és sportpályákkal, illetve a Fitness & More konditerem fitnesz-gépekkel és -szolgáltatásokkal, valamint különböző tornaórákkal is, melyek mindegyike néhány méterre, gyalogosan elérhető távolságra várja vendégeit.

Vendégeink kikapcsolódásához azonban szívesen ajánljuk a közelben található termálfürdők bármelyikét, mint pl. a száz éves, szecessziós stílusú Gellért fürdőt, vagy a Rudas Gyógyfürdőt a gyönyörű panorámával rendelkező tetőterasz-medencéjével.

A 450 méterre található MOM Park bevásárló központ, mely üzleti és szabadidős találkozások kedvelt helyszíne, ahol számos hangulatos kávézó és étterem áll rendelkezésre. Azonban tökéletes helyszín nem csak bevásárláshoz, kulináris élvezetekhez, de az itt található mozi bőrüléseivel igazi kényelmet és eleganciát biztosít, angol nyelvű filmjei pedig külföldi vendégeink, vagy nyelvet tanuló honfitársaink számára is kiemelkedő élmény. Feltöltődéshez továbbá a bowling pálya vagy az olvasó sarokkal hangulatossá tett könyvesbolt is rendelkezésre áll. Az itt található supermarket, a különböző szolgáltatók, bankok és egyéb üzletek pedig a gyors és hatékony ügyintézést biztosítják.

Itt tartózkodásuk alatt ajánljuk a tömegközlekedés igénybe vételét, ezt megkönnyítendő igény esetén rendelkezésükre áll a szomszédos parkolóház, de kérésükre taxi szolgáltatást is készséggel biztosítunk.