Tovább olvasom" /> Tovább olvasom" />

Apartman Fekete

Foglalás
Bejelentkezés
Éj / Fő
Kijelentkezés
Szobák
Szoba 1
Felnőtt
Gyermek

Gyermekeknek az apartman 10-éves kor alatt ingyenes!
10-éves kor alatt válassza: Gyermek
10-éves kor felett válassza: Felnőtt

Apartman Fekete

Ár72,00 € / Éj / Fő
2 Ágy
Max 4 fő
32nm
Wifi
Televízió
Konyha
Zuhanyzó
Wc

Területe 32 m2. Kellemes elrendezésű apartmanunk, melynek konyharésze külön légterű, bár ajtó nem választja el a szobától. Avangard stílusú, mely néhány érdekes apró részletet rejt, mint a gyűrt lámpa, vagy az újságpapír mintájú tapéta.

A lakás a fehér és a fekete színek tökéletes játéka.

A fehér a fény, a tisztaság, az egyszerűség jelképe, míg a  fekete a szigor, a formalitás és az elegancia színe. A fekete egyfajta tekintélyt kölcsönöz, sokszor a prémiumérzet és a luxus kifejezésére használják, míg a fehéret a tökéletesség színének tartjuk, és a feketéhez hasonlóan eleganciát sugall. A fehér szín általában optikailag mindent felnagyít, míg a fekete dolgok általában kisebbnek hatnak az ember szemében.

A Fehér ugyanakkor a kapcsolatok, a karrier az elegancia színe is. A fekete a fehérrel párosítva ünnepélyes hatást kelt.

Ezért ezt a színpárost szinte mindenki szereti, különösen az üzleti világban otthonosan mozgók körében kedvelt. Ezért ezzel a szobával szintén elsősorban az üzletemberekre gondoltunk. Méretéből adódóan inkább egy vagy két fő részére tökéletes választás

Fényképek:

Apartmanjaink frissen kialakított és elkészült lakások, vadonat új bútorokkal és eszközökkel,  Buda központi, mégis elegáns negyedében. A Gellért-hegy lábánál, egy zöldövezeti, kertes társasház-komplexum földszintjén. Méretük 30-40 nm, berendezésük egyszerű, könnyed, modern stílusúak, melyek letisztultságukkal nyújtanak különleges eleganciát. Itt tartózkodásuk alkalmával természetesen lehetőségük van egyedi apróságokkal még otthonosabbá tenni. Az apartmanok alapvetően két főre berendezettek, de a bennük található kihúzható kanapék további két fő részére nyújthatnak szállást, így a gyermekkel érkező családok részére is kényelmes szállásmegoldást jelentenek. Szükség szerint akár babaágy is igényelhető. Külön figyelmet fordítottunk a gyors és stabil internet szolgáltatásra, mely vendégeink számára ingyenesen érhető el, ezzel is biztosítva a szeretteikkel való kapcsolattartást, a szükséges munkavégzést, vagy akár a kellemes otthoni időtöltést. Valamennyi szobánkban újonnan vásárolt, 80 cm képátlójú „flat-screen” televízió szolgálja vendégeink kényelmét, számos magyar és külföldi kábeltévé csatornával.

Természetesen mindegyik lakáshoz tartozik egy WC-s, zuhanyzós fürdőszoba és egy felszerelt konyha, mely kerámialapos tűzhellyel, sütővel, mélyhűtős hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel vagy vízmelegítővel, étkészlettel, poharakkal, evőeszközökkel, edényekkel és egyéb eszközökkel teszik még komfortosabbá napjaikat.

Ezenkívül biztosítunk hajszárítót, mosó- és szárítógépet, vasalót és vasalódeszkát is.

Az ár magában foglalja az érkezéskor kapott tiszta lakást, és az elutazás utáni takarítást is. Minden apartmanunkat törölközővel, folyékony szappannal, ágyneművel, ruhafogasokkal és némi mosogatószerrel bocsátunk rendelkezésre, valamint a takarító eszközök is megtalálhatók.

Kérésére azonban extra takarítást és ágyhúzást is vállalunk – igény szerint akár naponta.

Lakásaink egy zárt, közös előtérbe nyílnak, ahova a házirenden kívül sok hasznos térképet és prospektust is elhelyezünk az Önök részére, valamint ide tesszük ki azokat az információkat, melyek segítik a tájékozódást, és megkönnyítik az itt tartózkodást. Az otthonosság érzetét fokozza, hogy az apartmanokból a kertbe lehet kilépni, ahol nem csak fedett dohányzó sarok, kiülési lehetőség és sakkasztal, de egy kisebb sétára alkalmas ősfás park is rendelkezésre áll, mely az olvasás szerelmeseinek is idilli környezetet biztosít.

Öt lakásunk tudatosan kiválasztott öt különböző színnel, és öt extra adottsággal rendelkezik.

Mindegyik szobának alapszíne a fehér, mely a Fény, a tisztaság, a tökéletesség, az egyszerűség jelképe, luxus és modern színként jellemezhető anélkül, hogy izgalmat vagy felkavaró érzelmeket váltana ki. Ezért is a legjobban illő szín mind az üzleti, mind családi eseményekhez. Ehhez az modern eleganciához párosítottuk a különböző hangulati elemeket. Lépjenek beljebb, válasszák ki a legszimpatikusabbat.

Igénybe vehető extra szolgáltatásaink:

  • Napi takarítás
  • Reggelizési lehetőség – szobai bekészítéssel, vagy a szomszédos szállodában.
  • ebéd és vacsora házhozszállítás, illetve lehetőségek a közelben
  • Parkolási lehetőség kedvező áron a ház tőszomszédságában található zárt teremgarázsban
  • Gépjárműbérlés
  • Programszervezés (Városnézés, színházjegyrendelés…)
  • Masszázsszolgáltatás, igény esetén helyben.
  • Manikür, Pedikür.
  • Fogászati szolgáltatások (Teljeskörű ellátás a fogfehérítéstől az implantációig.) A BAH-Dental a közvetlen szomszédságunkban dolgozik.