Tovább olvasom" /> Tovább olvasom" />

Apartman Piros

Foglalás
Bejelentkezés
Éj / Fő
Kijelentkezés
Szobák
Szoba 1
Felnőtt
Gyermek

Gyermekeknek az apartman 10-éves kor alatt ingyenes!
10-éves kor alatt válassza: Gyermek
10-éves kor felett válassza: Felnőtt

Apartman Piros

Ár72,00 € / Éj / Fő
2 Ágy
Max 4 fő
28nm
Wifi
Televízió
Konyha
Zuhanyzó
Wc

Területe 28 m2. A legkisebb, de nagyon jól eltalált elrendezésű apartmanunk, melynek konyharésze szinte külön légterű, bár ajtó nem választja el.

Domináló színe a piros, mely aktivitást, dinamizmust, erotikát sugároz. A piros az erő, a szenvedély, az energia, a vágyak és a dominancia színe, mely önbizalmat sugároz, és magabiztosságot kölcsönöz. A vér és a tűz színe, cselekvésre késztet. Ebben a környezetben nem csak a kreativitás, de a romantika is megjelenik.  Határozottságát feketével törtük meg, mely a kapcsolatok, a karrier, az elegancia színe is. Fehérrel párosítva ünnepélyes hatást kelt. Ezt a színhármast, valamint a kialakított berendezést leginkább a romantikus bekuckózáshoz, az esti olvasáshoz, zenehallgatáshoz álmodtuk meg, mely reményeim szerint nem csak nekem, de a hozzám hasonló üzletasszonyok kedvenc lakosztálya lesz.

Fényképek:

Apartmanjaink frissen kialakított és elkészült lakások, vadonat új bútorokkal és eszközökkel,  Buda központi, mégis elegáns negyedében. A Gellért-hegy lábánál, egy zöldövezeti, kertes társasház-komplexum földszintjén. Méretük 30-40 nm, berendezésük egyszerű, könnyed, modern stílusúak, melyek letisztultságukkal nyújtanak különleges eleganciát. Itt tartózkodásuk alkalmával természetesen lehetőségük van egyedi apróságokkal még otthonosabbá tenni. Az apartmanok alapvetően két főre berendezettek, de a bennük található kihúzható kanapék további két fő részére nyújthatnak szállást, így a gyermekkel érkező családok részére is kényelmes szállásmegoldást jelentenek. Szükség szerint akár babaágy is igényelhető.

Külön figyelmet fordítottunk a gyors és stabil internet szolgáltatásra, mely vendégeink számára ingyenesen érhető el, ezzel is biztosítva a szeretteikkel való kapcsolattartást, a szükséges munkavégzést, vagy akár a kellemes otthoni időtöltést. Valamennyi szobánkban újonnan vásárolt, 80 cm képátlójú „flat-screen” televízió szolgálja vendégeink kényelmét, számos magyar és külföldi kábeltévé csatornával. Természetesen mindegyik lakáshoz tartozik egy WC-s, zuhanyzós fürdőszoba és egy felszerelt konyha, mely kerámialapos tűzhellyel, sütővel, mélyhűtős hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel vagy vízmelegítővel, étkészlettel, poharakkal, evőeszközökkel, edényekkel és egyéb eszközökkel teszik még komfortosabbá napjaikat.

Ezenkívül biztosítunk hajszárítót, mosó- és szárítógépet, vasalót és vasalódeszkát is.

Az ár magában foglalja az érkezéskor kapott tiszta lakást, és az elutazás utáni takarítást is. Minden apartmanunkat törölközővel, folyékony szappannal, ágyneművel, ruhafogasokkal és némi mosogatószerrel bocsátunk rendelkezésre, valamint a takarító eszközök is megtalálhatók.

Kérésére azonban extra takarítást és ágyhúzást is vállalunk – igény szerint akár naponta.

Lakásaink egy zárt, közös előtérbe nyílnak, ahova a házirenden kívül sok hasznos térképet és prospektust is elhelyezünk az Önök részére, valamint ide tesszük ki azokat az információkat, melyek segítik a tájékozódást, és megkönnyítik az itt tartózkodást. Az otthonosság érzetét fokozza, hogy az apartmanokból a kertbe lehet kilépni, ahol nem csak fedett dohányzó sarok, kiülési lehetőség és sakkasztal, de egy kisebb sétára alkalmas ősfás park is rendelkezésre áll, mely az olvasás szerelmeseinek is idilli környezetet biztosít.

Öt lakásunk tudatosan kiválasztott öt különböző színnel, és öt extra adottsággal rendelkezik.

Mindegyik szobának alapszíne a fehér, mely a Fény, a tisztaság, a tökéletesség, az egyszerűség jelképe, luxus és modern színként jellemezhető anélkül, hogy izgalmat vagy felkavaró érzelmeket váltana ki. Ezért is a legjobban illő szín mind az üzleti, mind családi eseményekhez. Ehhez az modern eleganciához párosítottuk a különböző hangulati elemeket. Lépjenek beljebb, válasszák ki a legszimpatikusabbat.

Igénybe vehető extra szolgáltatásaink:

  • Napi takarítás
  • Reggelizési lehetőség – szobai bekészítéssel, vagy a szomszédos szállodában.
  • ebéd és vacsora házhozszállítás, illetve lehetőségek a közelben
  • Parkolási lehetőség kedvező áron a ház tőszomszédságában található zárt teremgarázsban
  • Gépjárműbérlés
  • Programszervezés (Városnézés, színházjegyrendelés…)
  • Masszázsszolgáltatás, igény esetén helyben.
  • Manikür, Pedikür.
  • Fogászati szolgáltatások (Teljeskörű ellátás a fogfehérítéstől az implantációig.) A BAH-Dental a közvetlen szomszédságunkban dolgozik.