Tovább olvasom" /> Tovább olvasom" />

Üzletembereknek

Tisztelt Hölgyem, Tisztelt Uram!

Kedves Leendő Partnerünk!

 

Az elmúlt néhány évtizedben szállóvendégeink jelentős része corporate partner volt, ráadásul magam is sokat mozogtam az üzleti világban. Ezért vállalom a kihívást, s igyekszem továbbra is az Ön érdekeit képviselni.

Nem vágyunk a különböző internetes foglalási rendszerek igénybevételére, s az ezzel járó zajos forgatagra.

Egy olyan nyugodt környezetet kívánunk biztosítani, ahol Ön a fárasztó nap után nyugodtan tud kikapcsolódni, és pihenni.

Külön gondot fordítottunk a stabil, és gyors internet szolgáltatásra.

Kérésére szívesen biztosítunk extra berendezési tárgyakat, mint pl. egy nagyobb íróasztal, nyomtató, vagy ami éppen szükséges az Ön számára.

Extra szolgáltatásaink között szerepel:

  • Teljes körű asszisztens-szolgáltatás,
  • Fordítás,
  • Tolmácsolás,
  • Hostess szolgáltatás,
  • Gépkocsi bérlés,
  • Napi takarítás,
  • Bevásárlás,
  • Masszázs – igény esetén helyben is.

Illetve sok-sok egyéb más, melyre szüksége lehet. Bármilyen elképzelése esetén forduljon hozzánk bizalommal, igyekszünk megoldani.

Hosszabb távú szerződés esetén lehetőséget biztosítunk iroda kialakítására, illetve bejelentésére, akár reklámozással, székhelyszolgáltatással.  – Mindez azonban csak saját célra: a többi lakó nyugalma érdekében nagyobb ügyfélforgalom nem megengedett. Ezen feltételek természetesen írásos szerződés formájában kerülnek rögzítésre, mely nyilván az ön biztonságát is jelenti.

Mindezen szolgáltatásunk mellett lehetősége nyílik nemcsak a lakás konyhájában, hanem a szomszédos négy csillagos Hotel Mediterrán éttermében is reggelizni, akár rendszeresen, akár alkalomszerűen is, ahová természetesen üzleti partnereit is vendégül láthatja. Ugyanitt a nap 24 órájában, a bárban is lehetősége van egy-egy tárgyalás lebonyolítására.

Ebéd és vacsora házhozszállítással is megoldható, vagy a közelben lévő éttermek bármelyikét szívesen ajánljuk. – Ha szükséges, kérje véleményünket.

Gépkocsiját lehetősége van nem csak a szálloda teremgarázsában leállítani, de esetleg megoldható az apartman bejárata előtti parkolónk használata is.

Gyalogtávra található a Mom Park bevásárlóközpont, de még közelebb található az OMV kút, a nap 24 órájában nyitva tartó Spar Express áll rendelkezésre, valamint ugyanitt van egy Nemzeti Dohánybolt is.
Az apartmanjainktól néhány lépésre fekvő Kongresszusi központba érkező üzletemberek számára is ideális szálláshely, hiszen kikapcsolódásukhoz jobban biztosítja az otthon kényelmét és melegét, mint egy szálloda, viszont adott esetben az ingyenes internet-szolgáltatásunkkal az esti munka is lehetővé válik.

Sportolási lehetőségek

Mozgást igénylő vendégeink részére nem csak a saját hatalmas kertünk, a szomszédos Gesztenyés-kert és a Testnevelési Egyetem, a hozzá tartozó Koltai György Sportközponttal és a kiépített futópályájával áll rendelkezésre, hanem a MOM Sport is a több medencés uszodájával, Szaunákkal és sportpályákkal, illetve a Fitness & More konditerem fitnesz-gépekkel és -szolgáltatásokkal, valamint különböző tornaórákkal is, melyek mindegyike néhány méterre, gyalogosan elérhető távolságra várja vendégeit. Kikapcsolódásához azonban szívesen ajánljuk a közelben található termálfürdők bármelyikét, mint pl. a száz éves, szecessziós stílusú Gellért fürdőt, vagy a Rudas Gyógyfürdőt a gyönyörű panorámával rendelkező tetőterasz-medencéjével. A MOM Park bevásárló központ pedig tökéletes helyszín bevásárláshoz, kulináris élvezetekhez, de az itt található mozi bőrüléseivel igazi kényelmet és eleganciát biztosít, angol nyelvű filmjei pedig külföldi vendégeink, vagy nyelvet tanuló honfitársaink számára is kiemelkedő élmény. Lazuláshoz továbbá a bowling pálya is rendelkezésre áll.

Természetesen a fentieken kívül szívesen segítünk mindenben, hogy Önnek megkönnyítsük munkáját, ezért kérem bármilyen felmerülő igénye esetén jelezze akár e-mailben, akár telefonon.

Kérje személyre szóló ajánlatunkat.

Szeretettel várjuk.