Tovább olvasom" /> Tovább olvasom" />

Rólunk

Sipka Krisztina:

Turizmus-vendéglátás szakterületen végeztem tanulmányaimat, s idegenvezetés, utazási iroda után 25 éve beutaztatással foglalkozom, és a szállodaiparban tevékenykedem, 2000 óta szállodaüzemeltetéssel foglalkozom Magyar- és Németországban. Szeretem a szakmámat, és szeretem az embereket. Mint magánszemély azonban utazásaim során jobban szeretem a magánházak nyugalmát, érezni az otthon melegét, kényelmét. Nem igénylem a folyamatos figyelmet, ugyanakkor megnyugtat, ha valaki segít eligazodni.

Budapesten születtem, és itt is éltem mindig. Jól ismerem, könnyen el tudok igazodni nem csak a városban, de a cégek világában és a bürokrácia útvesztőjében is. Mindezt a tudást szívesen adom át annak, aki segítségemet kéri.

 

Sipka Fruzsina:

Jelenleg Nemzetközi gazdálkodás alapszakon tanulok, és alapvetően a gazdasági vonal vonz, ám a családi hátterem miatt a vendéglátás területe sem idegen számomra. Szívesen töltöm az időmet nemzetközi környezetben, önálló munkával és szervezéssel, így bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésükre a feltüntetett elérhetőségeim valamelyikén. Ha nem lennék elérhető a hívás időpontjában, kérem küldjön SMS-t vagy e-mailt, vagy amint tudom, visszahívom. A feladatot megoldjuk, a kérdéseiket szívesen megválaszolom, keressenek bizalommal.

 

Családként nagyon sokban hasonlítunk: szeretjük, ha az emberek boldogok körülöttünk, ha jól érzik magukat, és szívesen segítünk bármiben, ha tudunk. Életfelfogásunk szerint igyekszünk mindig azt adni másoknak, amit mi is kapni szeretnénk, így most közösen állítottuk magunkat új kihívás elé:

  • Egy olyan szálláslehetőséget igyekeztünk megteremteni, ahol mi is szívesen laknánk.
  • Olyan szolgáltatásokkal egészítjük ki, amit mi is szívesen kapnánk.
  • Olyan kiszolgálást nyújtunk Önöknek, amit mi is szeretnénk kapni.

Szeretettel várjuk tehát jelentkezésüket, s már előre örülünk a lehetőségnek, hogy mihamarabb vendégül láthatjuk Önt és családját.

Érezze Otthon magát nálunk!